Whistleblowerordning

PrintMailRate-it

Denne whistleblowerordning omhandler udelukkende indberetning af potentielle eller faktiske overtrædelser af den revisionsretlige regulering, dvs. revisorloven og bekendtgørelser, samt EU-retslige reguleringer på revisonsområdet.

 
Overtrædelser af Rödl & Partner Danmarks virksomhedspolitikker skal under normale omstændigheder rapporteres til medarbejderens nærmeste leder. Vi anerkender dog, at det af loyalitetshensyn kan være vanskeligt at gå videre med oplysninger eller mistanke om andre medarbejderes adfærd og derfor har vi etableret en whistleblowerordning. Whistleblowerordningen skal derfor ses som et supplement til den direkte og daglige kommunikation på arbejdspladsen om fejl og utilfredsstillende forhold mv.
 
Indberetning af alvorlige uregelmæssigheder eller uetisk adfærd, kritisable forhold, ulovligheder eller begrundet mistanke herom, der involverer ansatte i Rödl & Partner Danmark, kan foretages af medarbejdere, tidligere medarbejdere, kunder, leverandører og øvrige interessenter anonymt eller ikke anonymt.
 
Indberetning via whistleblowerordningen sker via ekstern platform, som vi linker til nederst på denne side. På platformen kan du læse hele vores whistleblowerpolitik, hvor vi bl.a. beskriver hvordan du indberetter anonymt eller vælger ikke at være anonym, samt hvem der kan indberette og hvad der kan indberettes om.
 
Er du i tvivl om du skal bruge whistleblowerordningen, kan du med fordel læse whistleblowerpolitikken igennem, hvor du kan finde svar på dine spørgsmål. Denne findes ved at gå til vores Whistleblowerportal via linket nedenfor:

 Whistleblowerordning for Rödl & Partner Danmark

​Rödl & Partner Danmark - Whistleblowerportal » 


Bemærk venligst at dette er et e

ksternt link. Når du klikker på linket åbnes et nyt vindue i din webbrowser, til en ekstern web-side.

Kontakt

Contact Person Picture

Gitte Henckel, Statsautoriseret revisor

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Contact Person Picture

Felicia Marie Dänhardt Fog, Compliance & Business Manager

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Deutschland Weltweit Search Menu