Services

PrintMailRate-it

 

Revision

Revision er et af kerneområderne i Rödl & Partners ekspertise. Med vores risikoorienterede tilgang og som moderne revisorer tilbyder vi mere end blot undersøgelse af rigtigheden af kundens regnskab. Vi leverer omfattende, højkvalitets og fremadskuende revisionsydelser. Således stræber vi efter til enhver tid at tilføre værdi til vores kunders forretning. Ud over at få en klar forståelse af din virksomheds økonomiske situation, er vi også interesseret i at identificere risici der kan opstå i fremtiden. Vores professionelle tjenester opfylder de højeste nationale og internationale standarder. Mere » 
   

Business Process Outsourcing

Vores mere end 100 kontorer verden rundt giver kunder - iværksættere, selvstændige og privatpersoner - omfattende bogføringsservice fra ét sted. Vi følger jer på vej til succes med skræddersyede løsninger. I hvilket omfang skal bogføring digitaliseres? Leder I efter en pålidelig partner i udlandet? Vi er velbevandret med landespecifikke løn- og regnskabskrav. Mere »
 

Skatterådgivning

Vores skattespecialister over i hele verden står klar til at støtte jer med knowhow og præcision i alle skatterådgivningsspørgsmål, som er en af Rödl & Partners kerneservicelinjer. Vores tværfaglige skatterådgivningsteams er altid velinformerede om den internationale udvikling. Vores eksperter vil støtte jer på mere end 100 lokationer rundt om i verden med hurtig og professionel implementering af nye skattelove og regler. Mere »

Kontakt

Contact Person Picture

Gitte Henckel, Statsautoriseret revisor

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Contact Person Picture

Claus Witt, Statsautoriseret revisor

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Deutschland Weltweit Search Menu