Rödl & Partner Danmark

PrintMailRate-it


Vi er et moderne revisionshus stærkt præget af både entreprenørånd og holdånd.

Siden 2019 har vi leveret revision, skatterådgivning og bogføringsassistance til små, mellemstore og store danske og udenlandske virksomheder. Vores rådgivning er proaktiv, målrettet og serviceorienteret, med udgangspunkt i vores kunders behov og specifikke situation.

 

Rödl & Partner Tal og Fakta

Rödl & Partner er repræsenteret i 49 lande og vi har flere end 5800 kollegaer siddende i over 110 kontorer i hele verdenen. Rödl & Partners historie går tilbage til vores stiftelse som solopraksis i 1977 i Nürnberg. Vores ambition om at være til stede overalt, hvor vores internationalt aktive kunder er, førte til etableringen af vores kontorer i Central- og Østeuropa i 1991. Sideløbende med at virksomheden gik ind på det asiatiske marked i 1994 fulgte åbningen af kontorer på flere lokationer i Vest- og Nordeuropa i 1998, USA i 2000, Sydamerika i 2005 og Afrika i 2008. Læs mere på siden Rödl & Partner Tal og Fakta » 

 

Management

Rödl & Partner Danmark ledes af partnerne og statsautoriserede revisorer Gitte Henckel og Claus Witt. Begge har mere end 20 års erfaring som revisorer, og har indgående erfaring med små- og mellemstore virksomheder i Danmark. Partnerne har også stor erfaring med internationale kunder, blandt andet via Rödl & Partner, og de har primært kundeforhold som er serviceret igennem flere år.  Læs mere på siden Management » 


Revisionsteam og Business Process Outsourcing-team

I Rödl & Partner Danmark arbejder vores revisionsteam og Business Process Outsourcing-team i et tæt samarbejde på tværs af servicelinjer, hvilket sikrer at kundeteamet stiller med de kompetencer der dækker kundernes varierende behov. Vi er tværfaglige og succesdrevet i vores tilgang til opgaveløsning og opererer internationalt som en del af Rödl & Partner, hvor vi i hele verdenen varetager tyske, internationale og familieejede virksomheders behov. Mød vores Revisionsteam » og Business Process Outsourcing-team » 

Kontor

Rödl & Partner Danmark Godkendt Revisionsaktieselskab

Store Kongensgade 40H, 2.sal
DK-1264 København

+45 70 20 00 74

Kontakt

Contact Person Picture

Gitte Henckel, Statsautoriseret revisor

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Contact Person Picture

Claus Witt, Statsautoriseret revisor

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Deutschland Weltweit Search Menu