Kunder

PrintMailRate-it
Familieejede virksomheder

Rödl & Partner er et internationalt og ejerledet firma. Vores kunder er danske og tyske familiejede virksomheder, hvis behov, krav og ønsker, vi derfor kan identificere os med. For vores kunder har dette en særlig betydning, og de har tillid til, at vi kan skabe mere værdi for deres forretning via vores services; Revision, Skatterådgivning og Business Process Outsourcing i Rödl & Partner Danmark.

 

Vores omfattende tilstedeværelse på verdensplan, og langvarige kundeforhold, betyder at vi også servicerer virksomheder internationalt -som ikke nødvendigvis er af tysk oprindelse.  Du kan læse mere om Rödl & Partners historie under Rödl & Partner Tal og Fakta.


Vores kunder driver virksomhed indenfor mange typer af brancher

I Rödl & Partner Danmark, servicerer vi kunder indenfor produktion, service og handel. Vi rådgiver små, mellemstore- og store virksomheder og varetager regnskabsopgaver og foretager revision og revisionsrelaterede services med og uden erklæringer. Vores kunder har typisk også behov for skatterådgivning eller specialrådgivning, som fx transfer pricing, hvilket vi også dækker.

Kontakt

Contact Person Picture

Gitte Henckel, Statsautoriseret revisor

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Contact Person Picture

Claus Witt, Statsautoriseret revisor

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Deutschland Weltweit Search Menu