Ledig stilling -Økonomiassistent

PrintMailRate-it

Økonomiassistent til internationalt revisionshus i København K

Rödl & Partner Danmark er en del af det internationale og dynamiske Rödl & Partner, grundlagt i Tyskland i 1977. Vi har kontor i flotte lyse lokaler i det indre København tæt på Kongens Nytorv. Vores kundeportefølje består både af danske og tyske kunder, og vi oplever stor kundetilgang netop nu. Derfor søger vi nye kolleger, som vil komme til at indgå i et BPO-team (business proces outsourcing) med vokseværk, der dagligt arbejder med bogføring og lønadministration for små – og mellemstore virksomheder. På siden Om Os kan du læse mere herom.   


Om dig

Stillingen vil passe rigtig godt til dig, som kan lide at arbejde selvstændigt med dine opgaver, og kan lide at sidde med kundeansvar idet du vil skulle varetage din egen kundeportefølje. Det er også vigtigt at du kan lide, at tale med kunder, da du vil få direkte kundekontakt og fordi, vi prioriterer kundernes serviceoplevelse højt i Rödl & Partner.

 

Du har allerede erfaring med bogføringsopgaver og/eller lønadministration, og kan kommunikere på engelsk både skriftligt og i tale, da mange af vores kunder er udenlandske. Hos os er det vigtigt, at du vil bidrage til et højt kvalitetsniveau og et arbejdsfællesskab, hvor vi har det godt sammen både til hverdag og til vores sociale arrangementer.

 

Om arbejdet

Du vil referere til vores Head of BPO, Kathrine Glümer, og sidde i en afdeling med 6 andre. Du vil også til tider indgå i tæt samarbejde med vores revisorer. Dine kommende kolleger ligger i forskellige aldersgrupper, og det er et forholdsvist ungt miljø. Der vil være mulighed for at arbejde hjemme fra nogle dage om måneden efter aftale, og så giver vi dig muligheden for at videreuddanne dig til revisor, hvis du ønsker dette.

 

Ud over fri telefon og pensionsordning, tilbyder vi en sund frokostordning, med mulighed for vegetarretter. Derudover tilbyder vi vores personale fri adgang til forskellige drikkevarer og snacks i løbet af arbejdsdagen, og medarbejderrabatter i vores nærliggende butiksmiljø.

 

Life balance

Vi anerkender, at familieliv er vigtigt for at kunne skabe en succesfuld karriere. Kreativitet, fleksibilitet og evnen til at arbejde effektivt lige så vel som motivationen, påvirkes direkte fra privatlivet. Vi har derfor skabt et arbejdsmiljø, der skal gøre det muligt for vores kolleger, at kombinere familieliv med professionelle forpligtelser på optimal vis. Vi ønsker dermed, at vores arbejdsmiljø skal være fleksibelt og familievenligt.

 

Om Rödl & Partner

Revisionsaktieselskabet Rödl & Partner Danmark blev etableret i 2013, og indgik i 2019 partnerskab med det internationale Rödl & Partner, der har kontorer i flere end 50 lande. I Danmark opererer vi indenfor tre hovedområder: Skatterådgivning, business process outsourcing og revision. Som ansat hos Rödl & Partner Danmark bliver du en del af et stort internationalt netværk, og indgår i et udviklende arbejdsfællesskab med mere end 5000 kolleger fra mange andre lande. Partnerskabet med Rödl & Partner giver samtidig adgang til professionelle værktøjer og gode teknologiske løsninger, såvel som intern træning.


Såfremt du ønsker at søge stillingen, skal du blot sende din motiveret ansøgning til vores HR-afdeling på mail via link dette link.


Opstart efter aftale.

 Ansøg

​​​​​Du ansøger ved at sende os din ansøgning, CV og uddannelsesbeviser til en kontaktperson på denne side. Vi holder løbende samtaler, og vi forventer at afholde minimum to samtaler pr. egnede kandidat.

Contact Person Picture

Janni Milton, Senior Payroll Manager

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Deutschland Weltweit Search Menu