Life Balance

PrintMailRate-it

Life Balance​

Vi anerkender at familieliv er vigtigt for at kunne skabe en succesfuld karriere. Kreativitet, fleksibilitet og evnen til at arbejde effektivt lige så vel som motivationen, påvirkes direkte fra privatlivet. Vi har derfor skabt et arbejdsmiljø, der skal gøre det muligt for vores kolleger at kombinere familieliv med professionelle forpligtelser på optimal vis. Vi ønsker dermed at vores arbejdsmiljø skal være fleksibelt og familievenligt.

 

Vi anerkender ligeledes at traditionelle kønsroller er udfordret, idet vi ser at familieliv for vores mandlige kolleger i højere grad bliver vægtet i forhold til planlægning af karrieren.

 

Rödl & Partner ønsker at kunne tilbyde karrieremuligheder for motiverede medarbejdere i alle stadier af deres liv. Og vi tror på, at når vores medarbejdere får skabt en optimal balance i arbejds- og privatliv, så får det en positiv afsmittende effekt på deres kolleger og på virksomheden som helhed.

 

Vi værdsætter den know-how som medarbejdere opbygger, samt den indsigt der opbygges på lang sigt på lige vægt med de sociale kompetencer der opbygges gennem familierelationer. Både vores medarbejdere og virksomheden vil trives og drage fordele ved dette, og det er en nøgle succesfaktor i vores sektor som revisions- og konsulentvirksomhed.


Uddannelse

I Rödl & Partner sikrer vi løbende faglig udvikling af vores medarbejdere, ved at tilbyde relevante uddannelser til medarbejdere der ønsker at videreuddanne sig til HD-R, Cand.merc.aud. og Statsautoriseret Revisor.

 

Vi afholder interne og eksterne kurser/undervisning for medarbejdere og opfordrer til at tage diplomuddannelser, samt ligeledes at foretage relevant faglig opdatering i form af selvstudie. ​

Kontakt

Contact Person Picture

Gitte Henckel, Statsautoriseret revisor

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Contact Person Picture

Felicia Marie Dänhardt Fog, Compliance & Business Manager

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Deutschland Weltweit Search Menu