Ledig stilling - Revisor

PrintMailRate-it
Rödl & Partner Danmark er en del af det internationale og dynamiske Rödl & Partner, grundlagt i Tyskland i 1977. Vi har kontor i flotte lyse lokaler i det indre København tæt på Kongens Nytorv. Vores kundeportefølje består af danske og tyske kunder, som er både små, mellemstore og store virksomheder. På siden Om Os kan du læse mere herom.  

 

Om arbejdet

Du vil sidde med din egen kundeportefølje og være med til at vedligeholde og udvikle professionelle kunderelationer. Du bliver rådgiver og sparringspartner for danske og internationale kunder og en del af et stort internationalt netværk og indgår i et udviklende arbejdsfællesskab med kolleger fra en række andre lande. Vi har et tæt samarbejde med Rödl & Partner internationalt og leverer services, der hjælper kunden hele vejen rundt og på tværs af landegrænser. Vi rejser gerne til både kunder og kollegaer i og uden for Danmark

 

Du får mulighed for at gøre en forskel i et uhøjtideligt og respektfuldt arbejdsmiljø, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Hos Rödl & Partner kan du præge din stilling og nå dine ambitioner og karrieremål. Vi tilbyder en alsidig fuldtidsstilling med stor fleksibilitet og med mulighed for videreuddannelse efter dine ønsker.

 

Primære arbejdsopgaver

–    Revision, udvidet gennemgang og review af regnskaber og koncernregskaber for regnskabsklasse B og C

–    Rapportering til moderselskabsrevisor

–    Udarbejdelse og opstilling af årsregnskaber

–    Skattemæssig assistance, herunder rådgivning om skat og moms

–    Køb og salg af virksomheder, due diligence

–    Sparring og vidensdeling med kolleger

–    Direkte kundekontakt og opbygning af langvarige kunderelationer

–    VSO-regnskaber

 

Om dig

Som revisor i Rödl & Partner Danmark ser vi gerne, at du er analytisk, selvstændig og forretningsorienteret, samt at du er en kollega der ønsker at bidrage til vores gode kollegaskab.

 

Vi ser ind i en fremtid hvor vi kommer til at vækste, og vi søger derfor efter revisorer, som ønsker at arbejde i en ambitiøs revisionsvirksomhed med statsautoriserede revisorer, der også synes at life balance er vigtigt for arbejdsglæden.

 

Vi søger revisorer med erfaringsniveau på +2 år. Som generalist inden for revision og regnskab har du konkret erfaring fra revisionsbranchen med egen kundeportefølje og direkte kundekontakt.

 

Da der er en stor international berøringsflade, er det vigtigt, at du kan skrive og tale engelsk. Herudover er det en stor fordel hvis du kan tysk og besidder gode IT-kundskaber i Excel og har erfaring med Caseware.


LIFE BALANCE

Vi anerkender, at familieliv er vigtigt for at kunne skabe en succesfuld karriere. Kreativitet, fleksibilitet og evnen til at arbejde effektivt lige så vel som motivationen, påvirkes direkte fra privatlivet. Vi har derfor skabt et arbejdsmiljø, der skal gøre det muligt for vores kolleger, at kombinere familieliv med professionelle forpligtelser på optimal vis. Vi ønsker dermed, at vores arbejdsmiljø skal være fleksibelt og familievenligt.

 

Om Rödl & Partner

Revisionsaktieselskabet Rödl & Partner Danmark blev etableret i 2018 og indgik i 2019 partnerskab med det internationale Rödl & Partner, der har kontorer i flere end 50 lande. I Danmark opererer vi indenfor tre hovedområder: Skatterådgivning, business process outsourcing og revision. Som ansat hos Rödl & Partner Danmark bliver du en del af et stort internationalt netværk og indgår i et udviklende arbejdsfællesskab med mere end 5000 kolleger fra mange andre lande. Partnerskabet med Rödl & Partner giver samtidig adgang til professionelle værktøjer og gode teknologiske løsninger, såvel som intern træning.

 Ansøg

For at søge stillingen, følg linket her: Mindweiss
For yderligere information kontakt venligst Research Consultant i MINDWEISS, Klara Klinggaard direkte på tlf. 30 28 61 76 eller mail: kk@mindweiss.com

Kontakt

Contact Person Picture

Rasmus Hemmingsen, Senior Manager

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Deutschland Weltweit Search Menu