Praktikophold

PrintMailRate-it

​Praktikant til revision og Business Process Outsourcing

Hos Rödl & Partner Danmark er vi tværfaglige og succesdrevet i vores tilgang til opgaveløsning. Vi sørger for, at du får en mentor tilknyttet under dit praktikforløb, som vil give dig en grundig introduktion til dine opgaver, hvorefter du også vil skulle varetage opgaver selvstændigt. 


Under dit praktikforløb hos Rödl & Partner Danmark vil du stifte bekendtskab med:

  • Business Process Outsourcing -BPO (økonomiassistance)
  • Regnskab og regnskabsopstilling
  • Due diligence
  • Revision
  • Skatteopgørelse og skatteassistance
  • Rådgivning


Vores mål er, at du får et praktikforløb både i vores BPO-afdeling og efterfølgende vore revisionsafdeling. Dette skal sikre dig en højest mulig faglig balast og dermed understøtte din fremtidige udvikling. Ligeledes vil dette give dig en ide om hvor vidt revisionsbranchen er det rigtige valg for dig og din karriere.


Life Balance

Vi anerkender at privatliv er vigtigt for at kunne skabe en succesfuld karriere. Kreativitet, fleksibilitet og evnen til at arbejde effektivt lige så vel som motivationen, påvirkes direkte fra privatlivet. Vi har derfor skabt et arbejdsmiljø, der skal gøre det muligt for vores kolleger at kombinere familieliv med professionelle forpligtelser på optimal vis. Vi ønsker dermed at vores arbejdsmiljø skal være fleksibelt og familievenligt.


Internationalt godkendt revisionsaktieselskab

Vores kontorer ligger på Store Kongensgade ved Kongens Nytorv i København, hvor vi sidder 15 medarbejdere. Men vi har mere end 5000 kolleger i 50 lande, hvis ressourcer såsom teknologi og intern træning, du vil kunne drage fordel af. Rödl & Partner blev grundlagt i 1977 og vores primære kundegruppe er tyske familieejede og internationale virksomheder i SMV-klassen. Vi opererer indenfor tre hovedområder: Skatterådgivning, - BPO -business process outsourcing og revision. 


Kontakt

Hvis du er interesseret i et praktikophold hos Rödl & Partner Danmark, send da gerne en ansøgning, eksamensbeviser og dit CV til vores HR-afdeling på mail via dette link: e-mail
Ved spørgsmål kontakt venligst Senior Manager Rasmus Hemmingsen på e-mail

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, og forventer at holde to samtaler pr. ansøger.

Kontakt

Contact Person Picture

Rasmus Hemmingsen, Senior Manager

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Contact Person Picture

Janni Milton, Senior Payroll Manager

+45 70 2000 74

Send forespørgsel

Deutschland Weltweit Search Menu